Wij helpen u graag aan een nieuwe fiets.
Fietsen zijn onze passie.

Fietsen zijn design

De fiets van tegenwoordig is niet meer de fiets zoals men die vroeger kende. De benaming stalen ros, doet de fiets van tegenwoordig niet meer genoeg eer aan. Steeds vaker past de fabrikant mooiere en betere techniek toe en zijn er heuse ontwerpteams bezig met het design. Er is weinig staal meer te bekennen in de fiets. Materialen die nu veel gebruikt worden zijn aluminium en carbon.

Wij hebben alle soorten fietsen op voorraad, voor groot en klein.

werkplaats-04
gallery-07

Elektrische fietsen  |  E-bikes

Echt populair zijn de elektrisch ondersteunende fietsen. Deze fietsen maken het, voor de oudere generatie en de mensen die gezondheidsklachten hebben, mogelijk langer te genieten het fenomeen fietsen.

Maar de elektrische fiets kan door het eigentijdse design en uitstekend rijcomfort voor veel meer mensen het fietsplezier vergroten. Denk eens aan het gemak van de elektrische fiets voor woon-werkverkeer of grote afstanden naar school en hobby.

Sporters

Voor de amateur of meer bedreven sporter hebben wij mountainbikes en racefietsen in het assortiment. Van goed tot zeer professioneel. Uiteraard kunnen we u hier alles over vertellen.

Wij hebben ze voor groot en klein.

home-02-596x596