FLYER Fietsen

De FLYER e-bikes worden ontwikkeld, geproduceerd en verkocht door het bedrijf FLYER AG. Het traditionele Zwitserse merk FLYER is de afgelopen jaren sterk gegroeid. De groei van het bedrijf maakte in 2009 een overstap van de vestiging in Kirchberg naar een nieuwe locatie in het Zwitserse Huttwil noodzakelijk. De maximale productiecapaciteit bedraagt 400 FLYER e-bikes per dag. Met meer dan 200 medewerkers is FLYER AG de grootste werkgever in de regio. Het bedrijf heeft de volgende dochterondernemingen: FLYER Service GmbH in Filderstadt (Duitsland), FLYER Bikes Austria GmbH in Bad Goisern (Oostenrijk) en FLYER Benelux B.V. in Beverwijk (Nederland).

E-bike specialist sinds 1995

Als pionier heeft FLYER AG sinds het begin van de jaren negentig met de FLYER e-bike een schat aan ervaring verzameld en een aanzienlijke impact gehad op en bijdrage geleverd aan de ontwikkelingen in de e-bike-sector. Deze knowhow is geïntegreerd in alle dagelijkse activiteiten van het bedrijf. In Zwitserland is FLYER AG marktleider op het gebied van e-bikes.

De belangrijkste buitenlandse markten zijn Duitsland, Oostenrijk en Nederland. FLYER AG werkt samen met circa 300 FLYER-dealers in Zwitserland, 450 in Duitsland, 200 in Nederland en 90 in Oostenrijk. Dankzij dit dichte netwerk kan FLYER AG nauwe relaties met eindklanten onderhouden en op hun behoeften inspelen.

Uitgebreide standaard garantie

U heeft vijf jaar garantie op FLYER-technologie (motor, motorbesturing, display en laders) bij het registreren van uw nieuwe FLYER e-bike. De slijtagedelen zoals versnellingsnaaf, ketting en kettingbladen, banden en remsystemen zijn uitgezonderd van deze garantie. Ook de accu is een slijtagedeel, hierop geeft FLYER twee jaar garantie. Hierbij garandeert FLYER de werking van de accu, niet de capaciteit. Tevens is intensief commercieel gebruik uitgesloten van de FLYER garantie. FLYER staat garant tot een maximaal berijders gewicht van 110 kg. Op de FLYER tour E-MTB’s met een Bosch systeem geeft FLYER 3 jaar garantie.

3 jaar extra accu garantie

FLYER biedt exclusief in de Benelux de mogelijk om, bovenop de standaard garantie, 3 jaar extra garantie bij te kopen op de accu. De totale accu garantie wordt hiermee verlengd van 2 jaar naar 5 jaar.

De extra accu garantie kan tot 3 maanden na aankoop van uw FLYER e-bike aangeschaft worden. Fietsen van een eerdere aankoopdatum of ouder dan modeljaar 2018 komen niet voor extra accu garantie in aanmerking.

Openingstijden

maandag 10-17 ( oneven weken)
di, wo, do, vr 10:00–17:00 Dinsdag 02-07-2024 Gesloten
zaterdag 10:00- 16:00 (oneven weken)
Gesloten (even weken)
zondag Gesloten

Neem contact op

Invalid Email
Invalid Number

Adres

Kooij Tweewielers by Jurgen
Nagelklinkersweg 19G
1786RB Kooypunt / Den Helder
+31223533320
info@kooij-tweewielers.nl

Kvk: 37095742
BTW: NL0021.35.661.B62
IBAN: NL87 INGB 067 33 34 236
Leveringsvoorwaarden  AVG

Zoeken